Swiffershoeve

16-06-2022
"Bèèèèèèèh!" "Kwek, kwek" "Tok, Tok, Tok, Tok" "Snuf, snuf, snuf" "Gak, gak

Wat horen we daar nou? Wel... een heleboel dieren, want Swiffers Hoeve bracht op donderdag 16 juni een bezoek aan onze school. Een ware beestenboel, maar wel een hele gezellige, kunnen we u vertellen.

De groepen Tjalk, Galjoen en Sloep brachten een bezoekje van ca. drie kwartier aan de dieren. Zoals u hierboven kunt lezen, waren er geiten, eenden, ganzen, kippen en konijnen aanwezig. Ook was er nog een bokje bij en een lammetje. De kinderen konden de dieren naar hartenlust aaien en op schoot nemen (al gebeurde dat - zoals zult begrijpen - met de konijnen wat vaker dan met de geit...). Ook werd er door de kinderen wat gras geplukt om bijvoorbeeld aan de eenden en ganzen te voeren. Het was erg fijn om te zien hoe serieus, voorzichtig en respectvol de kinderen met alle dieren omgingen.

Het bezoek werd bekostigd door onze Ouderraad, waarvoor veel dank! Swiffers Hoeve is een organisatie die zieke en/of gewonde dieren opvangt, zodat ze kunnen herstellen. Ook vangen ze dieren op van mensen die langdurig ziek zijn. Neem voor meer informatie een kijkje op de website: www.swiffershoeve.nl

Nieuws van De Brug

"Bèèèèèèèh!" "Kwek, kwek" "Tok, Tok, Tok, Tok" "Snuf, snuf, snuf" "Gak, gak
11Mrt
Zoals ieder jaar deed onze school weer mee aan Nederland Doet, de actie van het OranjeFonds.
Woensdag is de Kinderboekenweek begonnen! Lees hier meer ....

De Brug in beeld

Locatie

Route
Powered by BasisOnline