Kinderboekenweek

05-10-2018
De opening van de kinderboekenweek was een groot succes! Lees hier meer ...

Vrijdag 5 oktober kregen we kinderboekenschrijfster Rian Visser op bezoek op de Brug. De klassen waren verdeeld in 4 groepen en volgens rooster kwamen alle groepen naar de aula toe. Rian had wat banners en materiaal in de aula neergezet.
Het ging over de boeken Robotoorlog en de boeken van Zar en Blitz. Deze boeken zijn de kinderen nu ook veel aan lezen, dus ze had snel de aandacht van de kinderen.

De kinderen hadden veel vragen, die Rian tussendoor ook beantwoord heeft!Rian heeft ook verteld wat ze tegenkomt als schrijfster, zoals copyright. Leerzaam dus.

Rian liet websites en apps zien, waar we allemaal heel stil naar hebben zitten kijken. Als laatste hebben we met elkaar nog een filmpje gemaakt op de app: puppets pal. Daarin kon een leerling zelf meespelen. Erg leuk.

Als laatste heeft Rian handtekeningen uitgedeeld, waar veel kinderen trots op waren.Ook zijn er handtekeningen gezet in de boeken die wij op school in de bibliotheek hebben staan.De kinderen en leerkrachten hebben een leerzame en leuke ochtend gehad.

Rian vond het ook een goed bezoek en zou graag zelf schoolschrijfster bij ons willen worden!

Klik hier voor de foto's

Nieuws van De Brug

De blaadjes vallen van de bomen en de kastanjes liggen voor het oprapen. Tijd voor de...
Elke week een nieuw raadgedicht! Lees hier meer ...
De Triple P groepstraining Positief opvoeden start op donderdag 31 oktober! Lees hier meer ...
De eindtoets voor de schoolverlaters zit er weer aan te komen. Lees hier meer…

De Brug in beeld

Locatie

Route
Powered by BasisOnline